днес най случайно установих че не ми включва климатика,просто като натисна копчето не се чува цъкането от компресора!досега се рових с търсачката във форума но така и не намерих посоката по която да тръгна за да реша проблема!! климатика до преди 10 дена си работеше! нищо не е барано по колата-това изключва външна намеса!прегледах за изгоряли бушони-всички са си наред! ще помоля който колега е наясно с този проблем,да ме насочи каде и какво да проверявам,от какво може да спре климатика?? майсторите са последната възможност,бих искъл сам да се справя,защото хич не ми се иска някой да разглоби половината ми кола,и без гаранция че ще отстрани проблема! забелязях че като натискам копчето на климатика,ми цъка някакво реле коета е точно под джабката-така ли трябва са бъде??колкото пъти го натисна,толкова пъти цъка! а ако ключа за регулиране на степените на духане се намира в положение-оф,тогава като включвам климатика,това реле не цъка! ще съм благодарен на всеки който би ми помогнал за този голям за мен проблем!!!

Comment